Holocaustcentrets virkelige formål

Af B J

Nu vil gloriepudsernes fagforening oprette en ny enøjet hjernevaskcentral - et holocaustcenter! som fyldes op med nationalstatshadende antidanske pampere af værste slags. Der skal de sidde for at udnytte og misbruge Hitlers gangsterbandes forbrydelser til at gavne masseindvandringen mest muligt.

Ingen ville drømme om at lave centre, der skulle undersøge Sovjets eller USAs forbrydelser mod menneskeheden. Stalinpampernes ihjelsultning af tolv millioner kulakker under tvangskollektiviseringen. og deres mord på millioner af "nationalister". Eller USAs to atombomber over Japan, der dræbte 100.000 kvinder og børn - få uger før man vidste, at Japan ville kapitulere. Eller samme lands krig i Vietnam, der kostede en million civile livet.

For øjeblikket har folkevandringernes anstiftere - der var med til at skabe befolkningseksplosionerne - magten overalt. Derfor skyder den slags farisær- og hyklercentre op overalt som giftige paddehatte. Der sidder pamperne og arbejder på at udskifte Europas folkeslag med det eftertragtede verdensproletariat. En anden slag folkemord.