Vedrørende Transformationen af Danmark.

af Claudio Adam

Vedrørende en fusion af foreninger/enkelt personer i Danmark, der er imod transformationen, til et muslimsk samfund.

Hvis der skal gøres håb om at dæmme op for den stigende folkevandring til Danmark, er det ikke godt nok, at vi sidder og råber til hinanden, om at vi er enige. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi vil stå stærkere som en samlet enhed, hvis der skal gøres håb om at påvirke den politiske proces.

Det kan oplyses, at jeg har luftet ideen for D. D. F / D. F. uden held. (det gennemgående argument har været, at der på sigt, måske kan dannes en paraply organisation. Hvilket jeg opfatter som noget hyklerisk vrøvl.


Af punkter i den ovenstående korrespondance skal nævnes:

1. Argumenterne mod fusion er lig nul.

2.Ligeledes er det ikke blevet nævnt at indrykke den i foreningsblade eller lægge det ud til en afstemning.

3. Åbenbart er det styret enevældigt.

4. Ligeledes skal der stilles spørgsmålstegn ved diverse højrefløjsforeninger/enkeltpersoner, om der her foregår en manipulation fra venstrefløjen. Så de derved kan opnå en grad af styring.


Kort sagt:

Det vil kun blive venstrefløjen, der vil få gavn af, at der ikke bliver fusioneret. De personer, der går imod en fusion, er ligeså farlige som den tiltagende Islamisering

For lige at runde af:

Hvis tiden ikke er til det nu, bliver den det aldrig. Kort sagt, hvis der ikke nu, dannes en slagkraftig forening med nogle klare retningslinier, for hvad den repræsenterer. Vil alternativet på sigt, være en samling farisæiske afdelinger, hvis resultat vil blive lig nul. Der er kort sagt ikke plads til de stuerene, gammelkommunister, salonsocialisterne, og hvad der ellers måtte findes af hulrøvede indianere, hvis dette projekt skal op at køre!

Interesserede kan hendvende sig over min hjemmeside: Elverhøj. http://www.sitecenter.dk/faust

hilsen,

C.Adam
Oldenvej 32
4174
Jystrup
Vestsjælland.