Indsendte e-mails
 


Lyt engang til Bob Marleys sange, for efter hvad jeg kan læse mig til, har du aldrig gjort det!!

"Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!" B. Marley

"Me only have one ambition, y'know. I only have one thing I really like to see happen. I like to see mankind live together - black, white, Chinese, everyone - that's all!" B. Marley

"Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you're living?" B. Marleyn


Hvis alle mennesker, (understregede MENNESKER, der er INGEN forskel på om det er en iraker, afrikaner, dansker eller svensker), var så åbne, kærlige og gode mennesker som mange af de flygtninge der er i DK er, så ville det hele være meget bedre!

DU GØR DET PINLIGT FOR OS "GODE" MENNESKER AT VÆRE DANSK! Der er jo egentlig ikke ret mange af de udlændinge der kommer til danmark som har lyst til at være her.. De er væk fra familie og de vante omgivelser de kommer fra, naturligvis går det galt for nogen, og de ender i fængsel osv... Men er det ikke muligt det burde være dig og div. tilhængere der sad derinde.. Hvis bare alle danskere var glade og åbne og for de nye DANSKERE, så ville der nok ikke ligefrem være så meget gadevold mellem sorte&hvide, har du tænkt på det lille mand?

Du svarer på en mail, at det ikke kan være din barndom der er problemet, men måske det er det, hvis du er opvokset uden at se nogen "mørke" mennesker.... pakket ind i vat i en lille lorteby hvor alle snakker ondt om alt det nye... og ja, jeg kommer selv fra sådan en lille skodby, men jeg er stærk, og prøver at ha' kontakt til forskellige mennesker,.. Måske du skulle prøve at give det en chance?

En anden ting, hvis du har så mange besøgende på din nedværdigende møgside, tror du så ikke det bunder ud i, at MANGE mennesker er målløse over dig?!?! :/

Du fører skam over landet din HVIDE mand!
Der er ingen grund til at være stolt over at være hvid, så megen ondskab vi lavet i verden...!!! Et eller andet sted forstår jeg godt de "mørke" begynder at gøre lidt oprør, de har jo altid været godt og grundigt placeret under vores fodsåler... sandt?
Det er deres tur til at komme til magten! Og vi bør lade dem komme til! Også i forbandede USA!

R.I.P TUPAC, BOB MARLEY, MARTIN LUTHER KING, JAMES BROWN, NOTORIOUS B.I.G.
listen er lang.. :'-(
 

Svar fra redaktionen:


Lyt engang til Bob Marleys sange, for efter hvad jeg kan læse mig til, har du aldrig gjort det!!

Jeg har nu lyttet til meget reggae musik. Musikken er god, men teksterne siger mig ikke noget. De er skrevet af sorte for sorte.

"Me only have one ambition, y'know. I only have one thing I really like to see happen. I like to see mankind live together - black, white, Chinese, >everyone - that's all!" B. Marley

Det er typisk ønsketænkning. Den slags spilder jeg ikke tiden på. Det minder mig om Martin Luther King, der havde en drøm, men jeg går altså ikke rundt som ham og dagdrømmer - dagdrømmeren Martin Luther King.

Hvis alle mennesker, (understregede MENNESKER, der er INGEN forskel på om det er en iraker, afrikaner, dansker eller svensker), var så åbne, kærlige og gode mennesker som mange af de flygtninge der er i DK er, så ville det hele være meget bedre!

Hvorfor ser du ikke bare i øjnene, at alle disse flygtninge og indvandrere fra fattige lande kommer herop for at opnå en højere levestandard, som det ikke var mulig at få i hjemlandet. Så længe, der er så stor forskel på rige og fattige lande, vil indbyggerne fra de fattige lande gøre alt, hvad der er muligt for at komme til de rige lande, inklusive søge politisk asyl.

DU GØR DET PINLIGT FOR OS "GODE" MENNESKER AT VÆRE DANSK!

Det glæder mig ;-) , fordi jeg skammer mig over alle Jer naive danskere, som er ude af stand til at forholde sig til virkeligheden og tror, at de kan frelse hele verden. Lignende fantaster skal man lede længe efter.

 Der er jo egentlig ikke ret mange af de udlændinge der kommer til danmark som har lyst til at være her.. De er væk fra familie og de vante omgivelser de kommer fra, naturligvis går det galt for nogen, og de ender i fængsel osv...

Masser af danskere rejser også til udlandet i håb om at opnå en bedre tilværelse, men intet land skylder danskerne en bedre tilværelse, ligeså lidt som Danmark skylder nogen udlændinge et bedre liv. Hvad med alle de velhavende danskere, der rejser til udlandet for at opnå lavere skatter? Jeg kalder disse skatteflygtninge for bekvemmelighedsflygtninge.

 Men er det ikke muligt det burde være dig og div. tilhængere der sad derinde..
 
Ja, her afslører du så anti-racismens sande totalitære natur.

Hvis bare alle danskere var glade og åbne og for de nye DANSKERE, så ville der nok ikke ligefrem være så meget gadevold mellem sorte&hvide, har du tænkt på det lille mand?

Jeg er egentlig bedøvende ligeglad med disse indvandrere. Jeg har ikke bedt dem om at komme. Hvis de er utilfredse, kan de jo bare rejse hjem. Jeg skylder dem ikke noget.

Du svarer på en mail, at det ikke kan være din barndom der er problemet, men måske det er det, hvis du er opvokset uden at se nogen "mørke" mennesker.... pakket ind i vat i en lille lorteby hvor alle snakker ondt om alt det nye... og ja, jeg kommer selv fra sådan en lille skodby, men jeg er stærk, og  prøver at ha' kontakt til forskellige mennesker,.. Måske du skulle prøve at  give det en chance?

Jeg tror nu, at jeg har rejst mere end dig - også i det sorte Afrika og Caribien. Og her oplevede jeg ikke noget, der kunne bevise rigtigheden af den politiske lighedsdoktrin, som du og de andre antiracister tror på.

En anden ting, hvis du har så mange besøgende på din nedværdigende møgside, tror du så ikke det bunder ud i, at MANGE mennesker er målløse over dig?!?!

Mange mennesker tænker mere eller mindre som mig. Jeg prøver at hjælpe dem til at formulere deres tanker på en konstruktiv måde.

Du fører skam over landet din HVIDE mand!

Jeg har nu altid skammet mig over det lallende og tossegode Danmark - Anker Jørgensens og Dagbladet Politikens Danmark.

Der er ingen grund til at være stolt over at være hvid, så megen ondskab vi lavet i verden...!!!

Hvordan kan hvide danskere dog være medskyldige i, hvad hvide ikke-danskere har bedrevet? Det er da racistisk generalisering, der vil noget. Er du racist? Ja, du er racist af den anti-hvide type. Selvom man retter racismen mod sin egen race, så er det altså stadigvæk racisme.

Et eller andet sted forstår jeg godt de "mørke" begynder at gøre lidt oprør, de har jo altid været godt og grundigt placeret  under vores fodsåler... sandt?

Hvem er "vi"? Pas på med de racistiske generaliseringer.


Dav Ole

Jeg er netop blevet gift med en afrikaner (fra Gambia). Jeg kan ikke se at dette skulle føre til verdens (eller Danmarks) undergang. Hvor vil du
hen med din raceadlkillelse? Du skulle heller fyre krudet af på alle de hyklere, som taler imod offentliggørelsen af 12 morsomme tegninger!
 
Regards
M. H.

Svar fra redaktionen:

Se dog på de lande med raceblandede befolkninger, og du vil se nøjagtigt hvilke samfundsforhold, som raceblanding fører til. Når det drejer sig om blandinger af sorte og hvide, er Brasilien og den Dominikanske Republik glimrende eksempler. Er samfundsforholdene her særligt attråværdige? Nej vel. Derfor er der god grund til at have noget imod raceblanding.

 


 DØ DIT ELENDIGE SVIN!!!

DØ DØ DØ DØ DØ DØ DØ DØ!!!
FEDE NARHOVED!!!

T.
 Kære hr. Kreiberg,

Må jeg komplimentere for den gode hjemmeside, som jeg ikke havde opdaget før nu.

Det er virkelig stærkt, at du både står for ihærdig patriotisme, og kritiserer den jødiske tro og deres Talmud, samt viser den "russiske" revolutions jødiske baggrund, som skitseret i Protokollerne, og jo allerede forudsagt i Johannes Åbenbaring.

Selv driver jeg "Nordisk Israel Forlag", som beviser, at os danskere og nordiske folk er de sande israelitter - hvide nordiske mennesker - fra Bibelen, at de såkaldte "jøder" er hedenske konvertitter af Esau-Edom-baggrund, og for det meste tatariske og khazarisk-mongolske, til den kaldæiske babylonske Talmud - som jo ikke har noget med Det Gamle Testamente at gøre. Jeg har skrevet det lille hæfte "Israel Visionen", som onhandler disse store sandheder, ligesom der kommes ind på den bibelske sag for racerenhed (Apartheid) for os nordiske folk, fordi vi er de sande israelitter, og at Jesus Kristus ikke var en edomitisk-khazarisk talmudist, men en hvid nordisk grundlægger af kristendommen som vi ikke finder den særlig mange steder i dag.

Jeg fandt en adresse i Lyngby på dit navn. Hvis du vil, vil jeg hjertens gerne sende dig et eksemplar til hvilken som helst adresse af "Israel Visionen", og du kan granske Skriften selv ud fra den. Du kan også se min hjemmeside, www.nordiskisrael.dk, hvor der er flere gode artikler, herunder hele "Israel Visionen", hvis du vil læse den dér.

Endnu engang, godt at se den stærke patriotisme leve blandt os danskere. Jeg ønsker dig al godt, og velsignelse fra Herren Jesus Kristus!

M. S. K.

Nordisk Israel Forlag
Postboks 26
2840 Holte
www.nordiskisrael.dk
 


HEJ OLE DIT SADISTSKE RACEHADENDE SVIN!!!
KAN DU IKKE SNART FATTE AT DER IKKE ER FLERE
FOLK DER GIDER AT GLO PÅ DIN RACISTSKE,
NEDRAKKENDE, HADEFULDE MØG-HJEMMESIDE!!!
GLOBALISERING ER EN UUNDGÅELIGT FÆNOMEN
DER MULIGVIS I EN LYS FREMTID VIL STOPPE AL
KRIG OG RACEHAD SOM DIN HJEMMESIDE BYGGER PÅ!!!
TIL SLUT VIL JEG BARE SIGE AT VI ER MANGE DER IKKE
DELER HVERKEN DINE ELLER DET SÅKALDTE "DANSKE" FOLKEPARTIS MENINGER OG VI ANSER DET MUNDLORT
DU FYRER AF SOM FØLGE AF EN HÅRD BARNDOM,
EN NAZISTISK FAR ELLER BARE MASSER AF SLAG I HOVEDET!!!
DU ER INTET ANDET END ET JØDEHADENDE SVIN OG DU FORTJENER
AT BLIVE GASSET OG DEREFTER BRÆNDT SOM DE MILLIONER AF JØDER, HOMOSEKSUELLE, SIGØJNERE OG ANDRE NAZISTERNE
SOM DU TYDELIGVIS ER TILHÆNGER AF MED DE MENINGER
GJORDE DET!!! MÅ DU BRÆNDE OP I HELVEDE!!!

T.
Sørgeligt er der stadig findes mennesker som dig.
 

Svar fra redaktionen:


Jeg forstår slet ikke din hysteriske og hadefulde reaktion på min hjemmeside, som har været oppe de sidste 10 år.

Faktisk har den aldrig haft så mange besøgende, som den har nu. Den er hverken hadefuld, nedrakkende eller racistisk. Had er en følelse, og min hjemmeside bygger slet ikke på følelser. Alle mine synspunkter bygger derimod på erfaringen fra historien, sund fornuft, logik og naturens evige love - altså ikke på følelser. Ovennævnte e-mail fra dig er derimod umiskendelig hadefuld, truende og følelsesladet.

Angående globaliseringen, så er den blot et instrument til at skabe den internationale kapitals totale verdensdominans - altså en pestilens for almindelige lønmodtagere overalt i verden.

Jeg forstår slet ikke, hvorfor du hidser dig så kraftigt op over, at der er nogen, der er kritisk overfor den internationale magtelites holdninger til fremmedpolitikken. I et demokrati er der altid opposition til alt, hvad magthaverne gør. Er magthaverne antiracistiske, vil der også i et ægte demokrati være en opposition til dette.

Jeg forstår slet ikke, hvad min barndom skulle have at gøre med min holdning til magthavernes flygtninge- og indvandringspolitik. Der, hvor jeg voksede op, boede der kun danskere. Det var først, da magthaverne indførte den berygtede udlændingelov af 1983, at jeg udviklede mine oppositionelle holdninger, og i den forbindelse kunne jeg ligesom ikke rigtigt bruge min barndom til noget.

Hvad tyskerne en gang gjorde eller ikke gjorde mod jøder kommer ikke rigtig os danskere ved. Hitler sagde jo adskillige gange, at nationalsocialismen kender kun tyskheden og er ikke beregnet på eksport.  Danskerne var jo selv ofre for Nazi-tyskland under de fem forbandede år 1940-45, og det vil vi aldrig glemme. 

Att.: Ole Kreiberg

Mange tak for din national bevidste og samfundskritiske hjemme side.

Det er utroligt bekymrende at læse dine oplæg. Men de giver en masse inspiration og sjældent hørte argumenter, som, jeg i den grad, har fået gavn af og brug for i en række sammenhænge omkring den multi-etniske/ kulturelle berigelse..

Det er mig en stor fornøjelse, at læse dine argumentationer og vinkler på globaliseringen og national kritik (selvom sagens kerne ikke er spor fornøjelig). Dette har virkeligt fået tænke over, de perspektiver på historien og de stigende trusler for menneskerettighedsmisbrug.

Jeg skriver egentligt bare for at, fortælle at Danmark virkeligt mangler folk af dit format, som kan være med til at hjælpe den yngre generation væk fra den etablerede internationale socialistiske manipulation, som jeg selv har måtte lide under under hele mit uddannelses forløb fra folkeskole til videregående uddannelse.. Specielt på sidste nævnte ville dine betragtning på internationaliseringen, ha været en guld gruppe, og måske kunne de ha fået lukket lidt øjne op, men da, de ikke er en del af pensum eller generel seminarie tankegang, - har det resulterede det i en kontinuerlig ydmygelse, fra bedre vidende lærer, der ikke var bange for at bryste sig med korrekthed og skældsord om de onde nationalister.
Kort sagt godt stykke arbejde og Æv hvorfor havde jeg ikke læst dine betragtninger under min uddannelse..

mvh
P. T.

Svar fra redaktionen:

Tusind tak for den positive feedback. Hemmeligheden er at kritisere magthaverne og især deres ideologi og værdier i stedet for blot de fremmede. Det er effektivt simpelthen, fordi det er magthavernes tankegang, der ligger til grund for problemerne. Der er ikke noget usædvanligt i, at arbejdskraften søger derhen, hvor den bliver bedst betalt, eller hvor de sociale ydelser er højest. Det gør den, hvis man (d.v.s. magthaverne) tillader den at gøre det - også selvom det skulle være nødvendigt for den at fremsige det magiske ord, asyl. Det er en økonomisk naturlov, ligesom at kapitalen søger derhen, hvor profitten er højest. Det usædvanlige er, at politikerne og de etablerede opinionsmagere i massemedierne er mere eller mindre forblændede af deres egen tågede og verdensfjerne (falske ligheds-) ideologi og dumme propaganda (om "racisme", diskrimination, holocaust m.m.). Dette gør dem ude af stand til at forholde sig konstruktivt og rationelt til virkelighedens verden på dette område. Derfor går det skidt.
 


Jeg har med stor interesse læst din artikel "sandheden om de humanitære organisationer" på http://www.patriot.dk/kerik.html

Jeg har været formand for Ungdommens Røde Kors (lokalgrp) og har arbejdet på asylcenter og er nu samarit i RK.

Jeg synes det er fedt det du skriver og du må have brugt meget tid på indsamlingen af dit materiale/din viden.

Venligst
K. H. L.


Hej...

Vi er nogle drenge fra en skole i Esbjerg, som har en projektopgave om nynazister.
Så vi ville blive glade hvis i ville besvare nogle spørgsmål.a.. Hvordan blev i nazister?
b.. Hvorfor er i nazister?
c.. Hvad for nogle holdninger skal man have for at blive nazist?
d.. Er i blevet forfulgt p.g.a. jeres holdninger?
e.. Hvordan bliver man nazist?
f.. Hvorfor tror i at nazister bliver forfulgt?
g.. Hvad laver i som nazist?
h.. Hvordan behandler folk jer, som nazist?
På forhånd, tak!
 

Svar fra redaktionen:

Tak for e-mailen. Jeg tror, at I har begået en fejl og skrevet til en forkert. Jeg er webredaktør på http://www.patriot.dk , som er en indvandrings- og systemkritisk hjemmeside. Den er ikke nazistisk.

For at være nazist skal man gå ind for diktatur (førerprincippet), og det kan jeg som dansker ikke. Man kan slet ikke sammenligne forholdene i det danske demokrati  med de forhold i den tyske Weimarrepublik, som førte til nazismens fremvækst. Nazismen var et rent tysk fænomen. Hitler sagde jo adskillige gange, at nationalsocialismen (nazismen) kender kun tyskheden og er ikke beregnet på eksport. Det var slet ikke meningen, at Danmark skulle gøres nazistisk, hvilket det da heller aldrig blev.

Der var i øvrigt slet ingen indvandring eller indvandrere fra den tredje verden i Tyskland eller Danmark i 20erne, 30erne og 40erne. Det var altså derfor slet ikke det, som nazismen og anden verdenskrig handlede om.

I dag er "nazist" og "nazisme" bare skældsord, som den politiske korrekte magtelite og dens efterplaprere bruger om sine kritikere. De få, som kalder sig nazister i dag, er ikke ægte nazister men snarere Hollywood-nazister, d.v.s. personer, der efteraber det forvrængede fjendebillede af nazismen, som filmindustrien og massemedierne har skabt i den antiracistiske propagandas tjeneste.
 


Hej,Ole,nu skriver jeg igen,da der åbenbart ingen nye indlæg har været. Hvad f bilder de sf`ère sig ind?????Hvad med rabat til de skatteplagede danskere. Med dette lovforslag viser de jo tydeligt deres sande jeg,en slags love for udlændinge og anderledes for danskere. Hvem er det nu der er racister???
Hilsen,
K.B.
 


Hej,Ole,tak for din hj.side. Sandheden er jo altid ilde hørt og disse trusler stammer nok for det meste fra forvirrede skolebørn, som er hjernevasket af deres lærere. De kommer jo nok selv til at blive kulturberiget en dag.

Hilsen
K.B


Kære Hr. Kreilberg

Interessant at læse dine forestillinger om race. Hvis du er så racebevidst som du siger, vil jeg anbefale at du læser følgende bøger:

"The principle of Genetics", T.D.Gelehrner et al
"Mapping Human History", Steve Olson.

Når du har sat dig ind i genetik og human biologi, kan det være at du kan udtale dig lidt mere overbevisende om emnet. Din uvidenhed lyser imidlertid for nuværende, så klart som nordstjernen på en snehvid vinterklar nat.

Jeg vil ikke gå ind i en nærmere diskussion, blot undre mig over at jeg, dansker af afrikansk afstamning (dvs neger), og læge af profession med bedste karakterer i min danske klasse, i den grad må være en torn i dit blå øje.

God læselyst.

Vh.
A.

Svar fra redaktionen:

Tak for e-mailen.

Du nævner nogle bøger, der skulle bekræfte den antiracistiske lighedsdoktrin. Men jeg kan da også nævne nogle videnskabelige værker, hvis forskningsresultater kommer til konklusioner, der er står i modsætning til den politiske lighedsdoktrin. Lad mig blot nævne et par som jeg selv har studeret:

"Race", John Baker (professor i biologi)
"The Biology of the Race Problem", Wesley C George (professor i biologi)

Når det drejer sig om den sorte race, kommer disse og mange andre forskere blandt andet til følgende resultat, nemlig at der er 10 gange så mange sorte som hvide i de laveste intelligensgrupper og 6 gange så mange hvide som sorte blandt de mest intelligente. Dette betyder på ingen måde, at der ikke findes intelligente sorte. Høj intelligens er bare ikke så udbredt blandt sorte som blandt hvide i al almindelighed. Naturligvis findes der en del intelligente sorte, ligesom der findes mange meget lidt intelligente hvide. Man ser typisk dette forhold bekræftet i virkelighedens barske verden, når man sammenligner afrikanske befolkningers formåen med europæiske. De afrikanske samfunds præstationer kan ikke som helhed hamle op med de europæiske. På den vestlige halvkugle er typisk det fattigste og mest underudviklede land, nemlig Haiti, også det land med det største negroide islæt. I Brasilien er det typisk den nordøstlige negroide region, der er den mindst udviklede, og det mere europide sydlige Brasilien, som er det mest udviklede.

Ser man på forskellen mellem hvide og østasiatere som f.eks. japanere og kinesere finder man, at disse i gennemsnit har lidt højere intelligens end hvide. Dette skyldes, at der er relativt færre dårligt begavede østasiatere end hvide. Når det drejer sig om den meget begavede del af befolkningen, udmærker østasiaterne sig ikke synderligt. Østasiaterne er bare intelligensmæssigt mere ensartede end hvide. Ser man på østasiatiske samfund som Japan, Hong Kong, Singapore og Taiwan, finder man den samme udviklingsgrad som i Europa. Så der er en klar sammenhæng mellem en befolknings gennemsnitlige intelligens og deres samfunds formåen.
 


Hr. Ole Kreiberg

 
Jeg har læst din hjemmeside patriot.dk med en vis bekymring. Jeg er nemlig uenig i praktisk talt alle dine synspunkter. Lad mig imidlertid starte med at takke for din kompromisløse modstand imod censur og undertrykkelse af ytringsfriheden.
Jeg mener selv at enhver har pligt til at høre på sine modstanderes argumenter fremfor at stå stejlt på sine egne holdninger, men man må også forlange ordentlige argumenter. Det forekommer mig at praktisk talt alle artikler på din side har meget dårligt dokumenterede påstande. Et godt eksempel er din tekst om racismeproblemet hvor du skriver følgende:
 
"Den antiracistiske påstand om en medfødt og naturlig racelighed er ikke andet end en politisk doktrin baseret på ønsketænkning. Når det drejer sig om racespørgsmålet, glemmes det ofte, at sandheden om de racemæssige forskelligheder for de fleste mennesker er så tvingende indlysende, at bevisbyrden må påhvile dem, der proklamerer raceligheden - ikke omvendt."
 
Biologer er rimeligt enige om at kun 15 % af et menneskes DNA kan henføres til "raceforskelligheder", altså egenskaber som nedarves i en bestemt race. Når man  taler om racer i dyreverdenen skal der normalt være langt større forskelle før man bruger ordet race. På den baggrund siger videnskabsmænd i dag at der ikke findes menneskeracer, men kun løst beslægtede grupper. Dette burde for så vidt være nok til at bevise ikke bare "raceligheden", men også unødvendigheden af en diskussion om race, men alligevel får du det til at lyde som om at de der proklamerer raceligheden ingen argumenter har. Det skal dog indrømmes at påstanden om at racer ikke findes har visse problemer (hunderacer adskiller sig f.eks. med mindre end 15 %, og selvom de ikke er racer i biologisk forstand opfører en cocker spaniel sig jo afgjort anderledes end en stor dansk hønsehund).
 
Vi har i vort land visse problemer med indvandring som delvist er indvandrernes skyld - ja man kunne endda sige at det udelukkende var deres skyld da problemet ikke ville eksistere hvis indvandrerne var blevet hjemme. Jeg tænker naturligvis på problemer med vold og anden kriminalitet som tilsyneladende hyppigst udøves af indvandrere. Du skriver at dette skyldes at  to fremmedartede grupper ikke kan eksistere sammen. Jeg er enig i at forskellighed er en del af problemet - det er jo ikke sådan at man har tradition for kriminalitet i for eksempel mellemøsten - men flere ting taler imod at din racistiske (ordet er her anvendt i betydningen "som gør forskel på racer" og skal ikke opfattes som nedsættende) udlægning. For det første er der typisk tale om indvandrere fra et bestemt socialt lag, det samme lave lag som kriminelle danskere ofte tilhører. Der findes også rige mennesker fra for eksempel afrika eller mellemøsten her i landet, men det er hverken den rige dansker eller den rige indvandrer som begår voldskriminalitet. Kan man ikke lige så godt antage at fattigdom eller bosiddelse i "belastede kvarterer" fører til denne kriminalitet? For det andet er det bestemte aldersgrupper som begår voldskriminalitet. Et par fyrreårige i god form skulle sagtens være i stand til at sparke en beruset mand ihjel eller voldtage en ung pige, men det er ikke de fyrreårige indvanderere som gør disse ting. Hvis det skyldes et racesammenstød, hvorfor viser det sig så kun i visse aldre? For det tredje er der jo masser af eksempler på folk af meget eksotisk afstamning som fra barnsben er blevet opdraget af middelklassedanskere. Her tænker jeg på adopterede sorte, indere, sri lankanere, kinesere med mere. Disse børn har ikke modtaget fremmed kulturel påvirkning og er ikke belastede af fattigdom eller andet. Hvis nu disse børn stadig blev mere utilpassede i samfundet end etniske danskere måtte det skyldes noget i deres gener, men intet tyder på at adoptivbørn fra fremmede lande er specielt kriminelle.
 
Lad mig til slut opsummere:
 
Jeg mener ikke at der findes betydningsfulde raceforskelle.
 
Jeg erkender at brydninger mellem indvandrere og danskere fører til sociale problemer.
 
Jeg afviser at ovennævnte problemer skyldes race idet social status, alder og effekten af kulturchock lader til at have langt mere påviselig indflydelse.
 
Jeg håber at du vil publicere mit brev, ligesom jeg er overbevist om at du er i stand til at besvare min kritik.
 
J. B.

 

Svar fra redaktionen:

Biologer er rimeligt enige om at kun 15 % af et menneskes DNA kan henføres til "raceforskelligheder", altså egenskaber som nedarves i en bestemt race.

Faktisk har mennesker og chimpanser 98,2 procent af alle gener fælles. Det viser, hvor lille forskel, der skal til for at gøre en afgørende forskel. Selv med pattedyrearter som mus og heste deler mennesket omkring 90 procent af samme gener.

Når man taler om racer i dyreverdenen skal der normalt være langt større forskelle før man bruger ordet race.

Mon ikke du forveksler racer med arter.

På den baggrund siger videnskabsmænd i dag at der ikke findes menneskeracer, men kun løst beslægtede grupper.

Alle pattedyr inklusive mennesket skulle nedstamme fra en fisk, der gik på land. Denne fiskeart dannede efterhånden over lange åremål forskellige racer, der gennem endnu længere åremål udviklede til de pattedyrearter inklusive mennesket, som vi kender i dag. Evolutionen foregår på følgende måde. Først har man en art, som udvikler sig i forskellige racer, som igen udvikler sig til nye arter. Det er evolutionens og naturens lov. Menneskearten har udviklet sig i forskellige racer, selvom vi øjeblikket måske kun står på et tidligt stadium i denne proces. Menneskeracerne kan ikke bortforklares, selvom politisk korrekte og antiracistiske forskere energisk forsøger dette.

Dette burde for så vidt være nok til at bevise ikke bare "raceligheden", men også unødvendigheden af en diskussion om race, men alligevel får du det til at lyde som om at de der proklamerer raceligheden ingen argumenter har. Det skal dog indrømmes at påstanden om at racer ikke findes har visse problemer (hunderacer adskiller sig f.eks. med mindre end 15 %, og selvom de ikke er racer i biologisk forstand opfører en cocker spaniel sig jo afgjort anderledes end en stor dansk hønsehund).

Hunderacerne er let observerbare racer. Jeg tror igen, at du forveksler race med art. Det er indlysende, at f.eks. en cocker spaniel og en pitbull terrier ser helt forskellige ud og har helt forskellig psyke, trods det, at det kun er en ganske lille del af deres samlede arvemasse, der bestemmer disse forskelligheder. Når mennesker og chimpanser, som jo er to forskellige pattedyrearter, har over 98 procent af generne fælles, kan man jo forsøge gætte, hvor meget mindre forskellen mellem to hunderacer kan være.

Vi har i vort land visse problemer med indvandring som delvist er indvandrernes skyld - ja man kunne endda sige at det udelukkende var deres skyld da problemet ikke ville eksistere hvis indvandrerne var blevet hjemme. Jeg tænker naturligvis på problemer med vold og anden kriminalitet som tilsyneladende hyppigst udøves af indvandrere. Du skriver at dette skyldes at to fremmedartede grupper ikke kan eksistere sammen.

Et multietnisk samfund er mindre naturligt sammenhængende end et etnisk homogent. I det førstnævnte er der selvsagt større konfliktpotentiale end i sidstnævnte. Der vil i førstnævnte også være mindre naturlig solidaritet og større grad af fremmedgørelse - alt sammen noget, der skaber mindre ansvarsfølelse overfor samfundet og bedre grobund for udviklingen af kriminel mentalitet.

Jeg er enig i at forskellighed er en del af problemet - det er jo ikke sådan at man har tradition for kriminalitet i for eksempel mellemøsten - men flere ting taler imod at din racistiske (ordet er her anvendt i betydningen "som gør forskel på racer" og skal ikke opfattes som nedsættende) udlægning.

Racebevidst er et bedre udtryk end racistisk, som du selv nævner for det meste bruges nedsættende.

For det første er der typisk tale om indvandrere fra et bestemt socialt lag, det samme lave lag som kriminelle danskere ofte tilhører. Der findes også rige mennesker fra for eksempel Afrika eller mellemøsten her i landet, men det er hverken den rige dansker eller den rige indvandrer som begår voldskriminalitet.

Manglende intelligens eller åndsevner ligger ofte bag voldelig kriminalitet.

Kan man ikke lige så godt antage at fattigdom eller bosiddelse i "belastede kvarterer" fører til denne kriminalitet? For det andet er det bestemte aldersgrupper som begår voldskriminalitet. Et par fyrreårige i god form skulle sagtens være i stand til at sparke en beruset mand ihjel eller voldtage en ung pige, men det er ikke de fyrreårige indvandrere som gør disse ting. Hvis det skyldes et racesammenstød, hvorfor viser det sig så kun i visse aldre?

Som sagt er der en sammenhæng mellem lav intelligens og kriminalitet, selvom der også findes et lille mindretal af relativt intelligente kriminelle. Når der er flere kriminelle blandt andengenerationsindvandrere end blandt danske unge, tyder dette på, at der dels er flere uintelligente fremmede, og dels at disse etniske fremmede føler en højere grad af fremmedgørelse og dermed mindre ansvar overfor samfundet og omgivelserne.
 Mit navn er C. som går i 9 klasse.

I denne uge begynder jeg min projektopgave om racisme, og da jeg så var på Internettet for at lede efter brugbart materiale. Faldt jeg over netop din. Jeg var for at sige det mildt yderst chokeret og meget sur. Dit fremmedhad slog pusten ud på mig og fik mig straks til at ændre en artikel jeg lige havde skrevet til min bog.

Den lød: Jeg begynder at tro at Danmark er ved at forbedre sig, det skal forstås på den måde at de fleste af os allerede har accepteret, nydanskerne. Ordet, nydanskere, er velovervejet da jeg stærkt tror på at den racistiske betegnelse, perker, er ved at blive et gammelt og opbrugt ord. I den danske befolknings hverdag. Nu har jeg så opdaget, at mine skrevne ord var knap så velovervejet som jeg troede. Jeg er stærkt i mod dine meninger og påstande om nydanskerne. Efter min mening er alle folk lige gode, i hvert faldet når vi tale hudfarve og nationalitet. Det er chokerende at vi i et så nytænkende samfund/land kan have de holdninger om fremmede mennesker. Vi burde tage det som en oplevelse at lære andre kulturer at kende. Mennesket i dag skal bare have noget at beklage dem over og nogen at skyde skylden på, for engang var nydanskere intet problem for da lagde man mere mærke til svenskerne, tyskerne og landsbytosserne. Det var dem skylden blev skyldt på når der blev begået vold i Danmark. Jeg tror at dem der kalder sig selv for racister og siger at de er stolte af det, er et godt eksempel på at man bliver som man blev behandlet. Blev du mobbet som barn, holdt udenfor, blev kaldt grimme navne osv. for så er det måske grunden til at du nu vil tage føringen og træde på andre mennesker, som i realiteten ikke har gjort dig noget! Selvfølgelig er jeg i mod de nydanskere som kommer til landet og begår kriminalitet, de burde sendes hjem igen. Så på den måde burde de danske love laves om. Men når man først er blevet dansk statsborger skal man også behandles som en og sendes i fængsel. Man burde tro at folk havde lært noget af anden verdenskrig. Da nazisterne proppede jøderne i gasovne, uden grund og uden at kende personerne. Her var man bange for det ukendte og slog alle over en streg. Så lad os være positive og sørge for at den samme fejl ikke bliver begået igen, vi må lære at kende for vi dømmer, en sætning der er så skrækkelig svær at overholde! Men ikke kun os bør gøre noget, også vores politikere burde. Der bør laves flere love så vi får alle integreret noget bedre, på denne måde tror jeg at Danmark og ikke mindst hele verden vil være et bedre sted at leve.

Jeg håber stærkt på et svar og din mening om mine påstande.

Mange hilsner

C.

Svar fra redaktionen:

Hej C.,

Du virker naiv, og jeg tvivler på, at du har læst meget af det, der er på hjemmesiden. Som sagt er der intet på min hjemmeside, der handler om eller er baseret på følelser, og had er jo en følelse. Nej, som jeg jo skriver, bygger jeg mine holdninger på erfaringen fra historien, sund fornuft, logik og naturens evige love - altså ikke på følelser. Ikke at der er noget galt med følelser, men jeg mener blot, at når det drejer sig om politik og samfundsforhold er sund fornuft og logik vigtigere.

Jeg redegør på min hjemmeside for nogle problemer, som er forbundet med indvandringen og det multietniske samfund. Jeg anser disse problemer for uundgåelige, og ligesom med sygdomme er det nemmere at forebygge end at helbrede. Jeg mener, at det samfund, der består af kun een etnisk gruppe, er langt mere harmonisk og naturligt sammenhængende end et samfund bestående af flere etniske grupper. Det er derfor sund fornuft og logik at stræbe efter denne tilstand gennem stop for indvandringen af etnisk fremmede og hjemsendelse af de allerede indvandrede. Jeg bekymrer mig ikke om de etniske fremmede som enkelt individer. Jeg bekymrer mig kun om den forringelse, som det er at bo i et samfund, der bliver mere og mere multietnisk. Det er en situation, som vore vanvittige politikere har påtvunget os. Det er magthavernes og især den internationale magtelites forskruede værdier, der er årsagen til problemet. De indvandrede er bare symptomet på problemet. Skulle man endelig hade nogen, ville det da være mere logisk at hade denne magtelite og massemedierne.

Jeg kan forstå, at dine lærere og måske også forældre har haft stor succes med at hjernevaske dig og indoktrinere dig med alle de rigtige meninger og politisk korrekte holdninger. Da jeg var i din alder, var jeg lige sådan. Som teenager vil man helst ligne de andre og er bange for at skille sig ud. Først når man bliver i 20erne, lærer man at værdsætte selvstændig tænkning. Nogen har selvfølgelig ikke de åndelige ressourcer, der skal til for at kunne tænke selv, og de vedbliver med at være konforme og uselvstændige individer, og de er nemme for magthaverne at manipulere. Personlig er jeg ikke sådan. Jeg er ikke bange for at tænke selv og komme til konklusioner, som magthaverne og massemedierne ikke bryder sig om. Det er derfor massemedierne pisker sådan en negativ stemning op imod os modstandere af masseindvandringen. De vil hellere ensrette og hjernevaske folk, så de mener det samme som dig. Jeg er en torn i øjet på dem.

Jeg kan forstå, at du er blevet påduttet en masse fordomme om folk, der ikke er enige i den internationale magtelites og deres massemediers holdning til indvandringen og det multietniske samfund. Hvis du har en smule intelligens vil du være i stand til at gennemskue dette, når du bliver ældre.


Efter at have din webside fik vi lyst at skrive et lille brev til dig.

Ytringsfriheden og demokrati er værd at kæmpe for. Jeg benytter mig nu af ytringsfriheden ligesom dig.
Vi stammer alle fra samme gruppe i afrika og til sidst samme amøbe eller den bibelske løsning : syndere efter Adam og Eva. Vi er alle mennesker som er sat på denne jord ligeværdigt.Det er for simpelt at tro at folk som afviger fra ens egen (hudfarve eller ører eller størrelse pik) skulle være ringere mennesker. Det man selv er udstyret med er ikke nødvendigvis det bedste.
Husk:Man bedømmer folk på deres "handlinger" og man møder andre mennesker med et åbent fordomsfrit sind. Vi prøver virkelig på at forstå andre mennesker. Men dig og ligesindede kan jeg ikke forstå. I må fungere på et primitivt krybdyrshjerne niveau. I må have nogle fastlagte primitive fordomme som i så pynter på ved at påsætte en anstændig akademisk etikette.

Vi er nogle stykker ude omkring som vil bekæmpe fremmedhad og racisme som du står for. Det behøver man ikke at være blødsøden venstreorienteret for at ville.

Lær noget af kongehuset. De er en sammenblanding af hele verden.

Med håb om din snarlige forbedring.

B. N. og Co.

Svar fra redaktionen:

Der fik du rigtigt luftet dine fordomme mod de, som ikke tror på det samme som dig. Se kommentar nedenfor

Vi stammer alle fra samme gruppe i afrika og til sidst samme amøbe eller den bibelske løsning : syndere efter Adam og Eva.

Ja alle pattedyr inklusive mennesket stammer fra en fisk, der gik på land. Fra denne fisk udvikledes der sig først racer, som igen udviklede sig til de pattedyr arter, vi kender i dag. Mennesket deler 90 procent samme gener med mus og 98 procent af generne med chimpanser, og alligevel er mennesket da klart forskelligt fra både mus og chimpanser. 

Vi er alle mennesker som er sat på denne jord ligeværdigt.

Det lyder mere som en politisk doktrin baseret på ønsketænkning end en objektiv kendsgerning. I den barske virkelighed finder vi uligheder overalt. For selv de mest ihærdige kommunistregimer mislykkedes det at skabe reel lighed. Lighed er en uopnåelig drøm. Hvorfor spilde tid på denne bestræbelse?

Det er for simpelt at tro at folk som afviger fra ens egen (hudfarve eller ører eller størrelse pik) skulle være ringere mennesker. Det man selv er udstyret med er ikke nødvendigvis det bedste.

Hvem taler om at være ringere. Forskellighed er nok. For store forskelligheder skaber konflikter og bør derfor undgås.

Man bedømmer folk på deres "handlinger" og man møder andre mennesker med et åbent fordomsfrit sind.

Var det en holdning, som du blev indoktrineret til at have, da du var spejder?

Vi prøver virkelig på at forstå andre mennesker.

Det gør jeg også, og det er derfor, at jeg har erkendt de etniske gruppers forskellighed og betydningen deraf.

Men dig og ligesindede kan jeg ikke forstå.

Men jeg har ikke svært at forstå dig. Jeg har nemlig selv været rettroende antiracist en gang. Så så jeg virkeligheden i øjnene, holdt op med at drømme og ønsketænke, og så røg den antiracisme.

I må fungere på et primitivt krybdyrshjerne niveau. I må have nogle fastlagte primitive fordomme som i så pynter på ved at påsætte en anstændig akademisk etikette.

Vi er nogle stykker ude omkring som vil bekæmpe fremmedhad og racisme som du står for. Det behøver man ikke at være blødsøden venstreorienteret for at ville.

Ja brug du bare dit liv på din antiracistiske livsløgn, ønsketænkning og politiske lighedsdoktrin. Bekæmp du bare vejrmøllerne ligesom Don Quijote.
 


Jeg synes, det er dybt sørgeligt, at I er så indbegrebet af had overfor andre kulturer og medmennesker. I synes at leve i en virkelighed, hvor alt og sort eller hvidt, og hvor der ingen gråzoner er. Jeg tror ærligt talt ikke, at I selv er klar over, hvad I kæmper imod. I kæmper mod det uundgåelige, hvilket er det multietniske samfund i DK. Tydeligvis er det íkke gået op for jer, hvilket næppe kan vække forundring, at der allerede findes et multietnisk samfund i DK. Det er som del af globaliseringen. Det er kommet for at blive.

At I kan finde på at skære alle mennesker over en kam er uforståeligt og langt fra kristent eller næstekærligt. At I tydeligvis forbinder Islam med had og propaganda viser blot jeres mangel på intellekt. I forbinder alle ikke ariske personer i verden med roden til al ondt. Er det nogen sinde strejfet jer at mange af den mennesker som i dag har til huse I DK, rent faktisk er flygtet fra noget ondt og frygteligt. Er det så forfærdeligt at ville søge et nyt liv andetsted? Folk flygter ikke for sjovt. Hvis I virkelig mener dette, så burde de flere tusinde mennesker som emigrerer til udlandet eller som flytter til udlandet eller rejser til udlandet i princippet blive hjemme og værne om det såkaldte patriotiske arv. Så bør de heller ikke forlade deres land og søge andre steder hen. De latterlige argumenter for ikke at blande race er frastødende. Ifølge naturens love skulle man så holde sig til sin race? Nå ok! Så blæs være med kærlighed og alt det pjat. At man ikke kan se over sin egen næsetip og bare synke dybt ned i dette hul af had og uvidenhed er tragisk.

Hvis det ikke var meningen at folk skulle have love til at blande sig på tværs af kulturer og religion eller race så vil der heller ikke været behov for sætte så mange forskellige folk i verden. Jeg håber en eller anden dag at I kan se det meningløse i jeres hadske propaganda vås og istedet tackle de problemer der kommer hen af vejen på demokratisk og en mere voksen og næstekærlig måde, måske. Had og uvidenhed er det eneste holdepunkt I har. Virkelig en grund til at føle jer stolte.

En læser.

Svar fra redaktionen:

Tak for din e-mail, som mest af alt ligner en lederartikel i Dagbladet Politiken, men det er måske også derfra, du henter din åndelige føde.

Se kommentarer nedenfor:


Jeg synes, det er dybt sørgeligt, at I er så indbegrebet af had overfor andre kulturer og medmennesker.

Det er så dine fordomme. Had er en følelse, som man normalt nærer over for nogle, der har gjort en noget. Min holdning til det multietniske samfund bygger som sagt ikke på følelser men alene på erfaringen fra historien, sund fornuft, logik og naturens evige love.

I synes at leve i en virkelighed, hvor alt og sort eller hvidt, og hvor der ingen gråzoner er. Jeg tror ærligt talt ikke, at I selv er klar over, hvad I kæmper imod. I kæmper mod det uundgåelige, hvilket er det multietniske samfund i DK.

Hvem har bestemt, at det multietniske samfund er uundgåeligt. Det er vel noget, som vi selv bestemmer.

tydeligvis er det íkke gået op for jer, hvilket næppe kan vække forundring, at der allerede findes et multietnisk samfund i DK. Det er som del af globaliseringen. Det er kommet for at blive.

Ned med globaliseringen.

At I kan finde på at skære alle mennesker over en kam er uforståeligt og langt fra kristent eller næstekærligt.

Jeg er forlængst udmeldt af folkekirken og regner ikke mig for kristen.

At I tydeligvis forbinder Islam med had og propaganda viser blot jeres mangel på intellekt.

Jeg interesser mig ikke for religion. Jeg er mere interesseret i det etniske.

I forbinder alle ikke ariske personer i verden med roden til al ondt.

Det var dog den særeste fordom om indvandringsmodstandere, du der lufter.

Er det nogen sinde strejfet jer at mange af den mennesker som i dag har til huse I DK, rent faktisk er flygtet fra noget ondt og frygteligt.

Hvor ved du det fra? De fleste af dem vil bare have et bedre liv, d.v.s. en højere levestandard.

Er det så forfærdeligt at ville søge et nyt liv andetsted?

Danmark skylder ikke nogen et nyt liv.

Folk flygter ikke for sjovt. Hvis I virkelig mener dette, så burde de flere tusinde mennesker som emigrerer til udlandet eller som flytter til udlandet eller rejser til udlandet i princippet blive hjemme og værne om det såkaldte patriotiske arv.

Danskere, som udvandrer, gør det jo også kun, fordi de håber på et bedre liv, men intet land i verden skylder danskere et bedre liv.

Så bør de heller ikke forlade deres land og søge andre steder hen. De latterlige argumenter for ikke at blande race er frastødende.

Uha da da

Ifølge naturens love skulle man så holde sig til sin race? Nå ok! Så blæs være med kærlighed og alt det pjat. At man ikke kan se over sin egen næsetip og bare synke dybt ned i dette hul af had og uvidenhed er tragisk.

Hvad har det med had at gøre at erkende, at erfaringen fra historien viser, at intet godt kommer ud af raceblanding?

Hvis det ikke var meningen at folk skulle have love til at blande sig på tværs af kulturer og religion eller race så vil der heller ikke været behov for sætte så mange forskellige folk i verden.

Naturen har givet mennesket valget mellem at gøre gode tider bedre eller forkludre det hele. Folkeblanding hører til i sidstnævnte kategori.

Jeg håber en eller anden dag at I kan se det meningløse i jeres hadske propaganda vås og istedet tackle de problemer der kommer hen af vejen på demokratisk og en mere voksen og næstekærlig måde, måske. Had og uvidenhed er det eneste holdepunkt I har. Virkelig en grund til at føle jer stolte.

Vi ser virkeligheden i øjnene og hengiver os ikke som antiracisterne til ønsketænkning og tro på politiske lighedsdoktrinerTakk igjen for utmerket arbeid på din hjemmeside.

I flere innlegg er der stilt spørsmål ved hvorfor man ofrer tid med å beskjeftige seg med revisjonisme vedrørende holocaust. For betydningen av dette henviser jeg til Jürgen Graf`s artikkel ”Holocaust Revisionism and it`s Political Consequences” som er postert på www.odoh.com . Staten Israel og Forbundsrepublikken Tyskland er fundamentert på myten om de 6 mill. og de politiske konsekvenser hvis denne blir avlivet er enorme, også for arbeidet med å bevare vår Nordiske arv ! Ligningen Nazisme = Nasjonalisme og derfor negativt vil ikke kunne argumenteres, og Tysklands enorme positive potensial i frie nasjonalt samarbeidende forbund vil bli frigjort.

Nordisk hilsen E. B
Bergen
Norge

Hej, jeg har læst lidt på din side, og jeg er vel enig med dig på flere punkter. Jeg ville ønske Danmark aldrig var blevet til hvad det er nu, og jeg frygter udviklingen. Samtidig opfatter jeg de fleste af vores poitikere som en slags naive landsforrædere, dog uden ond mening.

Desværre er jeg sikker på at dit program til hovedrengøring af landet, aldrig kan blive gennemført. Bare en af forhindringerne er jo, at der er ingen lande som ønsker at modtage disse mennesker. Hvilket da er fuldt forståeligt.

F.eks. da vi ville hjemsende nogle fuldstændigt uberettigede Somaliere ville landet ikke engang modtage dem.

Jeg ville ønske at vores politikere ville trække hovedet ud af deres r.. og vågne op.

Med venlig hilsen,
J. B.

Jeg er nettopp ferdig med å lese prof. Faurisson`s ”En revisionistisk kronik”. Hvilken dokumentasjon og overlegen fremstilling. Bravo Faurisson. Er hans mail adresse tilgjengelig ? Videre hadde det vært fint å få opplyst hvor jeg kan kjøpe boken av Viktor Suvoros ? Takk for hjelp og flott hjemmeside. Lykke til videre.

Med hilsen / Regards
E. B.
Norge
Uden i øvrigt at begynde at kritisere nogle af de fremsatte holdninger på hjemmesiden patriot.dk vil jeg lige tilføje til indlægget Holocaustcentrets virkelige formål af B. J, at Dansk Center for Holocaust- og Folkedrabsstudier i øjeblikket holder Professor Bent Jensen beskæftiget med et forskningsprojekt ang. Sovjetunionen.
Få har så omfattende (og kompetent) været med til at redegøre for (udrede?) folkemordet, der fandt sted i forbindelse med revolutionen, tvangskollektiviseringen & de store sovjetiske prestigeprojekter, som Bent har været, er og, efter alt at dømme, vil være.

Med venlig hilsen

M. J. J.

Det var dog et usædvanligt skarpsynet indlæg!!

"FULDT STOP FOR INDVANDRINGEN NU"

BRAVO!

Kan du oplyse mig om hvem de er? Og hvordan man kommer i kontakt med dem? Tak for en glimrende og sanddru og modig hjemmeside Ole.

Med Kristen broderkærlighed
Nikolaj

For 30 år siden var der: Ingen miljøminister, ingen udviklingsminister, ingen fremmede, ingen ventelister til hospitalbehandling, i dag er det modsat??

PCN

Hej Ole
Jeg hedder T., og er medlem af KU. Jeg sad forleden dag og "surfede" rundt på internettet, for at finde noget forskellig slags politik, og så faldt jeg over din. Jeg må indrømme at lige siden jeg så din side, har jeg været inde på den hver dag, for at læse de forskellige indlæg. Der var specielt en artikel, som jeg gerne vil fremhæve. Det er den om "Betydningen af de etniske forskelligheder".

Med venlig hilsen
T. N.


Det er sgu ikke patriotisme.

..det er racisme - jeg er dansker, men det er fandme ikke en særlig stolt fornemmelse hvis man skal rubriceres sammen med snævertsynede racister som dig....

hvad har du gang i? det er jo ynkeligt og pinligt at se på...

og formentlig et udtryk for indavl.

Mindfight

du skal fucking dø og brænde i helvede dit klamme kryb.

...for REAL!


og du ved det!

belze bub

Efter at have læst eet af dine indlæg på FMIs hjemmeside fulgte jeg linket til denne side, og jeg må indrømme, at den glædede mig. Det er godt at se, at man ikke er alene med sine synspunkter, Kreiberg!

Med ønske om god vind i sejlene
M. B.


Hej Ole

En fremragende politisk side!! så kort kan det siges.

Mvh
T B


Forsæt det gode arbejde og bevar Danmark, Det gør jeg.

P. A.


Kære Ole Kreiberg

Uagtet dine argumenters mulige vægt, falder du igennem på klare svagheder som situationer/begreber der påstår uligheder og fjendskab hvor det bare ikke er. eksempel:

"Et godt eksempel på dette forhold er Cypern, hvor grækerne og deres naboer tyrkerne jo havde så store vanskeligheder med at leve sammen inden for den samme statsdannelse, at denne statsdannelse blev knust i 1974. Det spørgsmål, som jeg på denne baggrund kunne tænke mig at stille til vore politikere, er:

"Når grækerne (og desuden kurdere og armenere) ikke kan leve fredeligt sammen med tyrkerne, hvilket grundlag er der så for at tro, at danskerne kan?"

Hvis der kan siges noget somhelst om ligepræcis denne konflikt (som jeg har deltaget i både FN-wise og på andre måder..) må det være...at dette om noget beviser at mennesker egentlig fungerer fint på trods af religiøse eller etniske forskelle...blot de blir repekteret og ikke nødvendigvis integreret...(!)..jeg har mange gange drukket hhv RAKE eller OUZO (same shit) i bufferzonen på f.eks. Cypern..uden de mindste problemer...Problemerne opstår for h.... jo netop når der kommer 'overformyndere' som beslutter at streger og linier trækkes her -og ikke dér....når der tænkes FOR globalt og det lokale glemmes...Der er megen umiddelbar ANTI-EU i disse betragtninger.....hvilket i sig selv er glimragende..
....nok.....?????
Men dine argumenter MÅ holde vand..ikke dogmatisere os.....aldrig...det er ikke stærkt nok...og vi mangler styrken...

Sub...

Svar fra redaktionen:

Angående striden på Cypern, vil jeg blot bemærke, at der var næsten permanent konflikt og spænding indtil, der blev oprettet en selvstændig tyrkisk-cypriotisk stat. Du finder lignende spændninger overalt fra Kashmir til Sri Lanka, Sudan, Nigeria, Rwanda over Indonesien til det forhenværende Jugoslavien og Nordirland.


Stop udlændingevold, -terror,-plyndring, pengeafpresninger og voldtægt mod danskere.

Har du en i din familie, vennekreds, bekendt, slægning eller kollega som er blevet udsat for disse? Hvordan har du det med dette? Finder du dig i dette?
Dette er en kedelige realitet, desværre!!!!
Hvem bliver ofre? Det bliver de almindelige sagsløse mennesker, de pårørende og ikke mindst de udlænding, som er velintegreret eller prøver på det.Ældre mennesker udsættes for trick og tasketyveri og får forringet deres livskvalitet. Det kunne være en af dine bedsteforældre.
Almindelige unge og især konfirmander udsættes for overfald af bander og/eller bliver frarøvet penge, mobiltelefoner mm. Hvem har ikke set hvor professionelle lommetyve diskret stjæle punge fra damernes tasker, set overfald på en DSB kontrollør af et par karatedygtige mænd, hvor de ca. 50 tilskuer har måtte tænkt en tanke med dette eller set bander plyndre konfirmander på blå mandage?
Hvem kan holde ud at tænke på, at der er nogle der skal udsættes for deres terror, hvor mange unge piger der skal voldtages mm, er det noget vi skal vente på?
Når du oplever disse eller hører om en i din omgangskreds blive et offer, hvad vil du gøre?
Folk bliver udsat pengeafpresning, lommetyverier og voldtægt. Du kunne enten være forældre, familiemedlem, ven, bekendt mm.
Folk har set disse for tit og det går ofte ud over folk med anden etnisk baggrund, der er eller prøver at blive ordenligt integreret som mærker hadet fra danskerne, fordi de bliver koblet sammen med dem. Hvor meget skal de have have lov til dette og vi bare skal sige undskyld, når tingene gang på gang sker igen og igen, samtidig med at polikerne bare snakkersig udenom og nogle tysser det ned? Nu tør man ikke at straffe med udvisning af Danmark, fordi det nu medføre så meget gadekampe og optøjer. Helt til grin. Kan det tysses ned når man har oplevet disse? Ud over de gode alternativer der er opstået med fædre-grupper i Odense, som er en genial idé, men der er stadig vold, terror og kriminalitet vil blive mere brutale og det vil du før eller senere mærke både fysisk eller psykisk.
Hvis du tror at det bliver bedre er du enten urealistisk naiv og/eller angst for at blive hængt ud som en racist. Banderne har æres-begreber som er ubehaglige og dem kan der ikke laves om på. Ofte er de så mange i grupper, at de med brutalitet vil skræmme alt og alle, for at undgå at blive vidnet imod.
Er du enig, så bekæmpe disse mennsker, hvis ikke du kan etablere et eller andet, kan du i det mindste bringe budskabet videre til 10 eller flere anonymt, som et kædebrev. Vælger du at bryde kæden betyder det at du acceptere volden og de varige mén det kan medføre. Hvis du benægter alt disse og prøver at leve videre som om intet er hændt, kan der kun sige go' fornøjelse indtil du selv er komme i klemme. Så er der ingen kære mo'ar.
Derfor, tænk over det…………………….

E.L.


Hej.

Det er godt at se at der nogen der vil bevare det danske kultur, men synes du ikke at nogle af tingene der siges på hjemmesiden går lidt for langt? Især planen på http://patriot.dk/etnisk.html . Det er nok det bedste hvis Danmark ikke tager for mange flygtninge, men man kan altid tage nogle få. Så længe de kan integreres med succes. Det betyder ikke noget for mig om en dansker er sort eller hvid, bare han har kendskab til dansk og respekt for det danske kultur.

MVH,
D S
Canada.


Her er endnu en observation fra de daglige nyheder:
Lovforslag om, at private udlejere og andelsboligforeninger skal kunne tvinges til at stille boliger til rådighed for den kommunale anvisning til indvandrere. -Hmmm, meget sød tanke. Hvis bare det ikke var fordi man kan se den bagvedliggende "NWO-legislation": Dette er første skridt på vejen til at afskaffe den private ejendomsret!! DON´T BUY IT!!!

J. P.


Hvad er det, der er foregået i forbindelse med det Østrigske valgresultat? Man påstår, at Frihedspartiet tilsidesætter de demokratiske spilleregler

Men EU viser sit sande ansigt og demonstrerer, hvor fascistisk, Unionen er i sin grundtanke. At ville krænke folkestyret og nægte folket at få den regering folket har valgt! Og så at vride armen rundt på en SUVERÆN STAT og FORLANGE, at folket ikke får den regering, de har valgt!!!!! DETTE ER REN FASCISME!!!!!!!!

Jeg håber virkelig, der er nogle, der får deres øjne brutalt flået op af disse begivenheder, så de ser sandheden!

P.S.: besøg min website "Den Nye Verdensorden" på:

www.fortunecity.com/meltingpot/gouldstone/217

-jeg har ikke haft tid til at lave så meget på den endnu, men se den alligevel...Du er selvfølgelig velkommen til at sætte et link til den på patriot´s hjemmeside.

Keep resisting NWO...

J.P


Jamen Kreiberg dog!

Har du nogensinde været i det multietniske samfund i nordtyskland eller syddanmark? Først vil jeg dog lige sige at jeg udmærket godt forstår din antisemitistiske holdning (for jeg har været der selv). Men dernæst bliver jeg altså nød til atfortælle dig en historie (som måske kan belyse tingene fra en lidt anden vinkel). En skæv vinkel måske men alle skævehar en vinkler stor beretigelse (de har evnen til at kaste skygger i en uventet retning). Kan forskefred og llige folkeslag ikke leve sammen i fordragelighed? Jo det sker jo netop i sønderjylland og nordtyskland! Og hvad så kunne du spørge! Detteer vel spørgsmål essensen i spørgsmålet. Og hvad så? Den etniske forskellighed gør en forskel. Denne forskel er nemlig ikke(.. og ligegyldig hvad så?..). Spørgsmålet er snarere og hvad nu? Forskellige etniske/religiøse folkegrupper har jo netopKAN bevist at de leve sammen og netop suplere hinanden på en sådan måde at det skønne får ansigt som afroditte på en god dag.

Hun kiggede sig i spejlet og tænkte "Nu forstår jeg hvorfor de elsker mig". Og det hun mente var jo netop at hun var ligeglad med dem som ikke elskede hende men forstod dem som gjorde! Tyskerne i Danmark og Danskerne i nordtyskland ved hvorfor de er tolereret. Du elsker måske ikke afroditte men derfor må du ikke latterliggøre dem der gør. Jeg forguder min nationalitet og netop derfor forguder jeg den respekt som den giver andre. Som Grundtvig vil have (og har) udtrykt det: "... du forstår ikke det smukke, thi du kun tænker på dig selv. Og smuk synes vi, vi er; men det er det lys hvad andre ser os i"! Med den holdning som du står for dagen har jeg svært ved at bade mig i det "smukke" lys som netop det at være dansk bader mig i.

Når nu det er bevist at lyste kan skinne så smukt på to forskellige mennesker, hvorfor kan vi så ikke kigge på hinanden
og beundre skønheden?

Med venlig hilsen

C D P
(Dansker som kan SE!)

Svar fra redaktionen:

Forskellen mellem danskere og tyskere er ikke så forfærdelig stor. Jo mindre forskel desto mindre modsætning - jo større forskel desto større modsætning. Alligevel kæmpede danskere og tyskere to indædte krige mod hinanden i 1848-51 og 1864 på grund af disse modsætninger. Selv idag går tyske og danske børn i adskilte skoler i Sønderjylland og Sydslesvig. Man må heller ikke glemme, at det var et lignende problem med et tysk mindretal i Polen, der udløste anden verdenskrig.


Dronten nr. 7 er ganske god. Jeg anede ikke at så mange blev fængslet i Tyskland.

Hilsen,

P.P.


Den socialdemokratiske regering har spillet fallit med den muslimsk styret radikale Jelved, den magter ikke at tage sit ansvar, den har trykket vold tyveri og terror ned over hovedet på de danske borgere, vores unge tør knapt gå ud alene, og vores ældre er angste for at færdes ude, De bliver gang på gang udsat for vold af udlændinge. Regeringen skulle betale hver en skad,e som deres indvandrere udøver på andres liv og lemmer. Kan De ikke selv styre Dem må De sætte jægerkorpset ind. Dem betaler vi jo til for at forsvare landet mod terrorisme, noget må der gøres. Det er regeringens ansvar, Vi har ikke stemt dem ind i landet, er det meningen, at folket selv skal gå til modangreb med våben, for at få lov til at færdes på gaden, politiet kan desværre ikke følge Den enkelte Borger De har nok at se til.
M.V.H.

L.L


Jeg er først for nylig blevet opmærksom på denne/disse hjemmesider, som for mig repræsenterer alt hvad jeg betragter som udansk og modbydeligt i hele den betændte debat om de såkaldt fremmede i DK. For mig er personer som ovenstående de egentlige udanske elementer i mit land.

Nina N.


Hej Ole.

Håber at du er rask og vel.

Idag ringede det på min dør, og udenfor stod en pædagoglignende kvinde med to små negerbørn. De påstod de kom fra "Flygtning 99" og ville have penge af mig.

Jeg blev så paf - at jeg bare lukkede døren igen.Negerbørnene og pædagog-fjappen gik ovenpå for at tigge penge dér!

Jeg er rystet over det faktum at man ingen midler skyer i den humanistiske propagandakamp. Selv børn indrages med daglig hjernevask og tiggergang fra dør til dør, for at "hjælpe" den Albansk muslimsk nationalismes sag!

Dagligt kværner den zionistisk-humanistiske pressemaskine løs med den samme klagesang om de "stakkels fordrevne albanere" og at vi må betale, huse og give dem jobs i Danmark. I denne massive og fuldkommen useriøse propagandakværn indrages alle de stærkeste virkemidler for at få sympatien over på de Hezbollah og Jihad-støttede KLA terroristers side. Grædende børn på armen af JomfruMaria-lignede ,muligvis albanske, kvinder og alvorligt udseende "kendte" mennesker appelerer på kvalmende vis til danskernes "kristne" medlidenhed. Følelesporno er en mere rammende betegnelse for dette
røgslør over hvad der i virkeligheden sker på Balkan.

Fra USA og dets europæiske gudløse nikkedukkers side er der tale omend ren imperialistisk krig. Man har absolut ingen interesse i at styrke de ortodoxe på Balkan, men i allerhøjeste grad brug for muslimsk taknemmelighed samme sted! På denne snedige måde kan man så med frimurerorganisationerne FN og NATO sikre sig at den marionetregering man indsætter i den NATO-opfundne stat "Kosova" har den fornødne "loyalitet" overfor Vesten i fremtidige konflikter.

I øjeblikket strømmer afghanske og libanesiske jihad krigere til Sarajevo, hvorfra de så tager bussen til Kosovo. Der går de med NATOs velsignelse over grænsen for at myrde Serbere!

Flot gået NATO-Danmark - du kæmper virkelig for en god sag! Muslimsk nationalisme!! At se danske og udenlandske kvinder og børn gå tiggergang fra dør til dør i Flygtning 99" s navn, er endnu et bedrøveligt bevis på Danmarks latterlige"arvesynds-syndrom"!!!

Svar endelig hvis du har lyst, og hvis du kan bruge mit indlæg, er du velkommen!

MVH
Jan


Til Ole Kreiberg

Hermed en tak for en spændende webside. Jeg har haft megen nytte af at"downloade"mange af artiklerne til de i min omgangskreds, der ikke er så gode til "sprog". Desuden er det faktisk den, der er skyld i,at jeg (årg.44) har taget mig sammen og anskaffet mig en pc'er. Efter hjemkomst fra ferie i udlandet var det første jeg så på tv Arne Melchior,der svovlede, som nu kun han kan gøre det, mod bl.a. Dansk Patriot. Hvad der er skidt for Arne Melchior måtte være godt for mig,så lidt godt har altså selv han lavet.

Venlig hilsen
I N


En stort tak til Ole Kreiberg for denne hjemmeside !!, må der komme flere af denne slags.

Det bliver ikke sidste gang i kommer til at høre og se mig, det skal jeg love jer Venner !!, for der skal gøres noget ved vores store problem her og nu, hver en time tæller, og der er jo noget der tyder på, at det ikke er til vores fordel.

Jeg elsker mit land og resten af norden af hele mit hjerte !! det gjore min tip, tip, tip oldefar B.S. Ingemann også dette har han givet til kende i hans salmer og digte.

Jeg ved at alle kender "I østen stiger solen op" og i en af hans andre salmer "Dejlig er jorden" skriver han "Slægt skal følge slægters gang" ja det kan i bande på de skal !! .

Nok for denne gang venner ! , frygt ej vi vinder også denne kamp! , men ville gerne have været den foruden !

N. I.


Hej Ole

Det er en excellent hjemmeside du har lavet.
Kommer der ikke snart noget nyt fra Dronten og Vestlig Samisdat?
Dronten og Vestlig Samisdat er noget af det bedste jeg har laest meget
bedre end DANSKEREN.
Du maa godt fortaelle Knud Eriksen, at Dronten er excellent.

Aryan Warlord
Oslo Norge
P.S. Mit danske er ikke helt fejlfrit.


Det er en utrolig excellent hjemmeside du har lavet.
Jeg mener at du tager fejl m.h.t. holocaust men din analyse af
antiracismen er helt rigtig.
Har Knud Eriksen mobil-telefon eller email adresse?
Jeg ville gerne komplimentere ham for Dronten.

Anonym


Kære Ole Kreiberg

Mange tak for Dronten og Vestligt Samisdat.
Disse skrifter har gjort mig bevidst om den usynlige magt, der styrer samfundets
beslutningsprocesser. Jeg har tidligere været i SF men stemte på
Pia sidste gang på grund af den førte politik på indvandrer- og flygtningeområdet.
Jeg har aldrig før tænkt over, at en så lille minoritet (jøderne)
var i stand til at påvirke medierne i en så destruktiv retning.
Jeg forstår ikke, at venstrefløjen er imod forskning i holocaust begivenhederne.
Når man vil forbyde revisionisme, hvadenten det er forkert eller ej, må det have en årsag.
Magthaverne er bange for sandheden.
Du må gerne viderebringe min tak til Knud Eriksen og Lars Thirslund.
Du Må også gerne poste dette på din hjemmeside (men udelad min email adresse)
så folk kan se, at det ikke kun er "uforbedrelige nynazister," der er imod
denne censur.

E. J.


Hej Ole

Jeg har læst lidt på din glimrende hjemmeside, og jeg undrede mig over
hvorfor du beskæftiger dig så meget med jøder og anden verdenskrig. Jeg
kender ingen jøder og anden verdenskrig er fjern fortid, så selvom
nazisterne virkelig dræbte en masse jøder hvad forskel gør det så idag? Jeg
syntes du skulle beskæftige dig mere med de etnisk fremmede. Det er dem der er
fjenden og det er dem jeg er bange for i det daglige. Koncentrer dig om at
få dem sendt hjem, det syntes jeg er det vigtigste.
Jeg er enig med dig i, at jøder ofte støtter indvandringen til
skade for danskerne som folk. Men om holocaust har fundet sted
eller ej kan da egentligt være ligemeget.

Jeg håber på at høre fra dig snarest, da jeg virkelig syntes du gør et stort
stykke arbejde som jeg er sikker på at mange danskere sætter pris på.

E.J:Kommentar til Vestligt Samisdat:

Deres skrift er informativt og berigende for intellektet.
Jeg savner dog lidt mere kritik af antiracismen som totalitær ideologi.
I en artikel om overvågning i Sverige nævner i, at patrioter
let kan komme i vanskeligheder.
Det er rigtigt nok. Galskaben er kommet så vidt,
at musik-CD'ere kan være strafbare.
Den rolle som patriotisk musik spiller i USA og Europa
i kampen imod indvandringen skal heller ikke forklejnes.
I burde overveje at skrive lidt om, hvad den nye
musikstil kendt som RESISTANCE.
Excellente rockbands som RAHOWA, Aggravated Assault, Skrewdriver og
Aryan fører an i denne nye ungdomsbevægelse.
Noget af musikken er lidt voldelig efter min smag.
Men sådan er samfundet idag og musikken skal jo afspejle virkeligheden.
Håber meget at i vil fortsætte kampen for en mere oplyst verden.

P.A.


Ole Kreiberg: Vi vil gerne have, at du bringer dette i "Indsendte
indlæg"

Fra Mikael, Svend & Ulf, Kampen mod racismen!

"Vi har netop startet kampen mod de mange racistiske hjemmesider og
racistiske overgreb mod fremmede og anti-racister i Danmark.
Vi vil oplyse navne og adresser på racister og nazister i Danmark - og
gerne et billede af den sorte sjæl!! Så kære racist: glæd dig til, at
netop DIT foto bliver bragt på Kampen mod racismen:
http://www.netby.net/Oest/Gallileovej/Anti-racistisk/

Kæmp for et Danmark uden had og racisme!! Deltage i jagten og
offentliggørelsen af racisterne!!!!!"


Hej Ole.

Hvis man er i tvivl om hvorvidt jøderne har haft en indflydelse på historiens gang, kan man jo studere den russiske "revolutions" historie. Mange af "heltene" fra denne skændselsgerning imod en kristen nation, var jo af jødisk afstamning! De måtte skifte navnene ud for at blive accepteret af den russiske offentlighed. Sverdlov, Trotskij, Beloborodov osv. var alle jødiske håndlangere og mordere for internationalisternes "Gud" Lenin!

Resultatet var den kolde krig, mord på millioner af kristne russere og opløsningen af russisk, kristen kultur. Disse katastrofer lider landet stadig under den dag idag!! Rusland bliver aldrig sig selv igen efter kommunisternes og jødernes hærgen i 80 år!

Tak for en interessant hjemmeside. Pyt med "antiracisterne". De er selv de mest perfekte racister og modstandere af ytringsfriheden, hvad deres indlæg også klart viser.

VH. JV.


Burde www.patriot.dk eller andre revisionisme-sider ikke indeholde Thies Christoffersens materiale, bl.a. Die Auschwitz-lüge? Som bekendt forbyder lovgivningen i Tyskland og flere andre lande al skepsis om jødeudryddelserne. Det er strafbart for tyskere f.eks. at nævne at CN-gas næppe har været anvendt i de påståede gaskamre i Polen, selv om argumentet kan sandsynliggøres teknisk. Derfor kunne noget tysk-sproget revisionisme anbringes i Danmark, som ikke har et direkte forbud.

For mig personligt er det ret ligegyldigt om historiebøgerne bringer een fejlfremstilling mere eller mindre, men hele den tyske befolkning er blevet pålagt et skyldkompleks, som forhindrer dem i at stoppe musliminvasionen. I Danmark er problemet mere 68-humanisternes usaglige mediedominans.

P.H.


Hej Knud,

Følgende er en kommentar til Dronten:

Jeg er meget glad for Dronten. Det var enormt interessant at læse Zions vises protokoller og THE HIDDEN TYRANNY. Det viser, hvor langt en del jødiske organisationer er villige til at gå for at nå deres mål.

Din artikel om Indvandring og kriminaliteten er også ganske informativ og velskreven. Det er ærgeligt du ikke er på nettet.

Med venlig hilsen

En dansker


"Zions vises protokoller" er forlengst avslørt som en forfalskning. Likevel legger du den ut på hjemmesiden din som om den var sann. Du skulle skamme deg!

V.J.F Norge

Svar fra redaktionen: Zions Vises Protokollers oprindelse er ganske rigtig omstridt, som det også fremgår af kommentarer og andre artikler i Dronten. At den er omstridt er ikke noget endegyldigt bevis på, at den skulle være en forfalskning. Her kunne jeg så spørge, hvis den skulle være en forfalskning, hvad er den da en forfalskning af?


Hej Ole

Jeg læste lidt i dk.politik.indvandring, hvor du nævner The Anti-Defamation
League of B'nai B'rith som ytringsfrihedens fjende nummer et.
Når du er så interesseret i ytringsfriheden i Tyskland vil jeg godt
vide, hvad din holdning er til den tyske stats overvågning af Scientology.
Jeg er tidligere scientolog men droppede ud af økonomiske grunde.
Jeg er også begyndt at studere revisionismen, som er forbudt i Tyskland.
Der er visse lighedspunkter imellem den måde hvorpå Tyskland behandler
Scientology og folk, der stiller spørgsmål ved holocaust.
Jeg kender mange tidligere scientologer, der også interesserer
sig for revisionismen. Hvordan adskiller undertrykkelsen
af Scientology sig fra den, som du og dine ligesindede udsættes for?

Med venlig hilsen

A.N.

Svar fra redaktionen: I forfølgelsen af scientologerne viser det tyske regime sit sande hæslige fjæs, ligesom det gør i forfølgelsen af revisionisterne. Det er åbenbart et iboende træk i tyskheden at altid skulle udpege og forfølge "hekse" og andre syndebukke.


Hej Ole

Mit navn er Theresa og jeg er uafhængig NS pige.
Jeg hørte lige, at zionisterne vil lukke din hjemmeside.
Det er virkeligt interessant og intellektuelt materiale, som du
viderebringer.
Jeg holder meget af din hjemmeside, det er blot synd der ikke kommer så
meget nyt på den regelmæssigt.
Du burde takke zionisterne for gratis reklame.
Jeg overvejer at melde mig indi Fælleslisten, hvis det er muligt.
Men hvordan stiller man sig til nationalsocialister, der ikke er medlem
af DNSB?
Jeg formoder, at nazister kun er personer der er medlem af DNSB og ikke
uafhængige nationalsocialister?
Da jeg ikke er medlem af DNSB, burde jeg vel ikke på forhånd være
udelukket - eller hvad mener du?

Theresa

Svar fra redaktionen: Det er rigtigt, at aktive nationalsocialister ikke kan blive medlem Fælleslisten Mod Indvandringen (FMI). Egentlig tror jeg heller ikke, at de vil have meget glæde af det, da FMI kun beskæftiger sig med modstanden mod indvandringen og det multietniske samfund. Vi ønsker at samle alle nationalt og etnisk bevidste danskere fra alle sider af det politiske spektrum i en forenet front mod indvandringen og det multietniske samfund. Kun ved at forene så mange danskere som muligt i samme kamp, kan vi blive stærke nok til at genskabe og bevare Danmark som en etnisk homogen nation.


Hej kamrater ute på nettet!

Det var med stor glädje som jag upptäckte Danmarks patriotiska hemsida. Den verkar mycket bra och har en hel del revisionistiskt material. Jag tog hem lite om Eli Wiesel på danska. Jag tror att jag har läst det tidligare på engelska men det ska bli kul att läsa samma sak på danska. Den är en stor skam att en bluffmakare som Eli Wiesel ska ha Nobelpriset, men så är det nu så att kazarerna har stort inflytande även på Nobelkommiten i Sverige, for att inte säga att som har stort inflytande på allt i Sverige.Själv är jag en gammal natioenell räv (52 år) som just fåett dator. Jag tycker det är fantastiskt så mycket fint man kan hitta på internet. Det finns många patriotiska hemsidor at välja mellan.

Nationella hälsningar

C.L.

Sverige


efter at have set jeres hjemmeside har jeg lige et par kommentarer:
1. Det er godt at man har ytringsfrihed, og selvom jeg finder
revisionisme uinteressant - (Kan det ikke være ligemeget hvor mange der
døde i de lejre?)- så er det historisk interessant at have flere kilder.
2. Jeg synes at fr. Cohn har ret: De patriotiske bevægelser bruger for
meget tid på internt kævl, og at fokusere på jøderne er aldeles
ligegyldig: truslen kommer fra muslimerne og har altid gjort det.
For øjeblikket er den muslimske modvilje mod alt i den vestlige verden
styret af et propagande-apparat der minder om stalins og hitlers.
Det er dét vi skal kæmpe imod.

Vi må ikke glemme at den "godheds industri" som nu huser muslimerne
oprindeligt var tiltænkt vore egne statsborgere - og hold så op med at
tale udenom:
Boykot muslimernes forretninger og meld dem til politiet!!

E.E.

Svar fra redaktionen: Vi er nok ikke helt enige her. Jeg anser snarere indvandringen end indvandrerne for problemet. Det er kræfterne bag indvandringen, der er fjenden, og det vil sige hele det såkaldte internationale samfund, som ved hjælp af mere eller mindre landsskadelige internationale konventioner vil nedbryde nationalstaterne og erstatte dem med en verdensregering. Alle racer og folkeslag skal blandes sammen, så man opnår svage identitets- og rodløse verdensborgere, som er lette at kontrollere for den politiske verdenselite. Husk på, at det ikke er muslimerne, der ønsker at afskaffe ytringsfriheden og f.eks. lukke patriotiske hjemmesider. Rent faktisk er de islamiske bevægelser også en trussel mod det internationale samfund og den nye verdensorden og burde på en måde betragtes som en slags allierede. Selvfølgelig hører etnisk fremmede, hvad enten de er muslimer eller ej, ikke hjemme i Danmark og bør repatrieres. Det vil i det lange løb være det bedste for os, dem selv og verden som helhed.


Hej Ole

God hjemmeside - men jeg savner lidt om de jødiske organisationer på
dansk grund.
Vi har andre problemer end man har i USA.

Med venlig hilsen

E. J.


Kære Knud Eriksen. Mange tak for Dronten.
Jeg læste den med stor fornøjelse. Jeg værdsætter din afsløring af jødefaren.
Men jeg savner noget revisionistisk materiale (mere) på dansk, der kortlægger Mosasisk Trossamfund.

Med venlig hilsen

LA


Hej Ole;

Jeg tror ikke der i Danmark findes to mennesker, der er så fuldstændig uenige om racisme, indvandring, Holocaust og alt det andet du beskæftiger dig med på din hjemmeside. Derfor sender jeg også kun dette indlæg for at påpege det påfaldende i at alle de breve, du offentliggør fra dine meningsfæller, er anonyme!
Jeg er en stor tilhænger af at fægte med åben pande 'og ingen formummet skælm'.

Mikael Hasle

Svar fra redaktionen: Grunden til, at jeg har gjort alle på denne fil anonyme, er, at de ikke klart har gjort opmærksom på, om deres e-mail er blevet indsendt med henblik på offentliggørelse.


Sørgerligt at der findes mennesker som jer

M S H